Lexmark Toner Tozu Adana

Lexmark Toner Tozu Adana

Fotokopi makineleri ve lazer yazıcılarda kullanılan toner tozları yazıların kâğıda işlenmesini sağlayan bir maddedir. Kömür tozunu andıran bu maddeler ile hem cihazınıza zarar vermeden hem de kaliteli baskılar yapmak mümkündür. Günümüzde baskı malzemesi olarak en çok tercih edilen malzemedir. Bu da toner tozunun avantajlarının bir göstergesidir.

Kaliteli Toner Tozunun Özellikleri

Toner tozu kullanılarak oldukça net ve koyu renkli baskılar yapılabilmektedir. Yüksek teknoloji ürünü olan bu toz ile her türlü baskı yapılabilmektedir. Üstelik toner tozu çok tercih edilen bir ürün olduğu için oldukça uygun fiyatlarla tüketiciye sunulmaktadır. Bu da herkesin kaliteli baskılar yapabilmesi için büyük avantajdır. Aldığınız toner tozunu kalitesini ise tanelerine bakarak anlayabilirsiniz. Tanelerin çapları yani büyüklükleri ne kadar eşit boyutta ise ve yüzeyleri ne kadar yuvarlaksa o kadar kalitelidir. Yani toner tozundaki taneciklerin düzgün olması kaliteli olduğu anlamına gelir. Lexmark toner tozu Adana firmamızda ise bu kalitedeki toner tozlarını uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Toner tozunu kalitesi düştükçe baskı kalitesi de düşecektir. Bu nedenle toner tozu satın alırken ihtiyaca göre kalite seçimi yapılmalıdır.

Kalitesi tonerler çabuk biterken, kaliteli tonerler yoğun olduğu için daha geç bitecektir. Ayrıca kalite düştükçe boş toner kurusunda kalan toz artıklarını da görebilirsiniz. Kaliteli toner sonuna kadar kullanılabilir.

Toner Tozu Nasıl Bir Maddedir?

Toner tozu yaklaşık 30 farklı kimyasaldan oluşur. Ancak yapısındaki en önemli madde karbondur. Baskı sonucu kağıtta parlak görünüm olması için balmumu da katılır. Baskının kağıda yapışmasını sağlamak içinse reçine kullanılır. Bunlar gibi daha pek çok madde toner tozunda bulunur.

Toner tozunun çok fazla kullanımı ya da toner tozuna çok fazla maruz kalınması ise solunum yolu hastalıkların ayol açabilir. Bu nedenle bu sektörde faaliyet gösterenlerin önlem almasında fayda vardır.

Kaliteli Baskı

Toner tozu kullanılan cihazlarla yapılan baskılar siyah-beyaz ya da renkli olarak yapılabilmektedir. Kağıt üzerinde yazı yapıştırılmış etkisi bırakacak kadar canlı ve parlak bir gürünüm sağlar. Bu yüzden toner tozu ile yapılan bası hemen kendisini gösterecektir.