Adana Epson Yazıcı Servisi

Adana Epson Yazıcı Servisi

Epson yazıcı servisinin yetkili bir firma tarafından yürütülmesi yazıcının güvenliği için önemlidir. Yetkili servisler her şehirde farklı kişiler ve firmalar tarafından yönetilmektedir. Epson marka yazıcıların bakımlarını yaparak, tamir işlemlerini yapan ve yetkili firmamız bu görevini Adana’da sürdürmektedir. Adana Epson Yazıcı Servisi firmamız tarafından üstlenilmiş ve başarıyla görevini yapmaya devam etmektedir. Yazıcıların kartuş – toner dolumları, periyodik bakımları ve performans arttırıcı bakımları firmamızda yapılmaktadır. Adana’da hizmetimiz sürerken Epson marka yazıcılarınızı getirebileceğiniz en güvenilir adres olduğumuzu hatırlatmak isteriz.

Epson Yazıcı Servisi

Epson marka yazıcılar Türkiye’nin her yerinde hızla kullanımı artan ürünler arasındadır. Birçok iş yeri pratik kullanıma sahip olan bu yazıcıyı tercih etmektedir. Bu tercihlerin sonrasında oluşabilecek herhangi bir sıkıntıya karşı da yazıcı yetkili servisleri özenle seçilmektedir. Epson Yazıcı Servisi de her şehirde özenle seçilerek en güzide firmalar tarafından yapılmaktadır. Marka bu konuda oldukça hassastır. Müşterilerine satış sonrasındaki desteğini de sürdürmek istemesi ile yetkili servislerin seçimine büyük özen göstermektedir. Adana’da firmamız yetkili yazıcı servisi olmayı başarmış ve kalitesini ispat etmiş firmalar arasına girmiştir.

Epson Yazıcı Özellikleri

Epson marka yazıcılar bu sektörde en yüksek fiyatla karşınıza çıkacak ürünlerdendir. Fiyatlarının yüksek olması yazıcıya sürekli ihtiyaç duyan firmalar için asla problem olmamaktadır. Çünkü firmalar bu yazıcılar ile çok hızlı şekilde dönüş almaktadırlar. Bu fiyatlara bu özelliklerin sağlanması bile büyük bir başarıdır. Ortalama 3.5 – 4 kg ağırlığındadır. Flatbed tarayıcı özelliğine sahiptirler. Filipinler menşeilidir. Kartuş sayısı 4, kağıt türleri olarak neredeyse hepsini desteklemektedir. 1200 x 600 dpi çözünürlüğe sahiptir. Bazı yazıcılarda fax özelliği de eklenmiştir. Mürekkep tanklı olması Epson markasının en büyük ve ilgi çekici özelliğidir.

Adana Epson Yazıcı Yetkili Servisi

Firmamız Epson marka yazıcıların kartuş dolumları için tercih edilmektedir. En kaliteli kartuş dolumu firmamız tarafından yapılabilir. Çünkü Epson marka orijinal ürünlerin yetkili servisi firmamızdır. Adana’da Epson marka yazıcıların kullanımı artmış bu sebeple de firmamıza olan ilgi de artmıştır. Firmamız alanında en uzman personeller ile yazıcı bakımlarını yapmaya devam etmekte ve her geçen gün yeni uzman kadrosu ile Adana’nın en iyi ekibini oluşturma yolunda ilerlemektedir. Adana Epson Yetkili Servisi olarak yazıcılarınızı firmamıza getirebilir ve oluşan herhangi bir hatada destek alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi firmamız aracılığı ile tamir ettirebilirsiniz. Garantisi devam etmeyen yazıcılarınız için de teknik destek hizmetinin sunulduğunu da hatırlatmak isteriz.