Oki Toner Dolumu Adana

Oki Toner Dolumu Adana

Adana toner dolumu merkezi olarak kişilerin ve firmaların toner kartuş ihtiyacını karşılamak için faaliyet göstermekteyiz. Oki Toner dolumu en iyi şekilde ve titizlik isteyen bir iştir. Bu nedenden dolayı adana toner ve kartuş dolum merkezi olarak büyük bir özen ile müşterilerimizin ihtiyacını en azami sürede kaliteli olarak yerine getirmekteyiz.

Oki Toner Dolumu Nedir

Toner yazıcı ve fotokopi makinelerinde kağıt üzerinden yazı ve görüntü almak için kullanılan tozdur. Toner ilk zamanlarda basit karbon tozuydu. Gelişen teknoloji sayesinde kalitesini geliştirmek için polimer ile karıştırılmaya başlanmıştır. Toner partikülleri yazıcı içerisinde bulunan fırında 180 – 200 derecede ısıtılarak kağıt üzerine yapıştırılmaktadır. Standart bir tonerden 2000 sayfalık baskı %5 bir oranında toner doluluk yetmektedir. Toner tozunun bir taneciği 8 ila 10 micrometre arasında değişmektedir. Daha öncelerdeki tonerler yazıcının içerinse bir şişe yardımı ile boşaltılmaktaydı.

Toner Dolumu Hakkında

Toner bir kıyafet ve ya bir eşyanın üzerine geldiği zaman o bölge soğuk su ile yıkanmalıdır. Sıcak suda ve ılık suda tonerler sıvı ile karıştığı için o bölgeye yapışmaktadır. Kartuş anlamına gelen püskürtmeli yazıcılar söz konusu olduğunda içerisinde mürekkep barındıran hazne anlamına gelir. Firmalar uygun fiyat olarak kalitesi düşük oki toner dolumu kullanabilmektedir. Uygun fiyat yaparak maliyetini düşürmek için Çin Mali piyasada önemli yer almaktadır. Baskı kalitesi iyi olsun ve sağlam olsun diyor iseniz güvenilir firmalardan toner tozu ve toner dolumu işini yaptırmanız önerilir. Toner dolumu yapılan yerlerde toner tozu saatlerde havada kalan bir kimyasaldır.

Toner Dolum Fiyatları

Toner dolumu yapılan yazıcıdan – yazıcıya dolum yapan firmadan – firmaya çok fark vardır. Bu nedenden dolayı toner dolum fiyatları değişkenlik göstermektedir. Çok uygun fiyatlara da toner dolumu yapan firmalar vardır. Fakat Çin mali mürekkep ve ya toner tozu kullanmaktadırlar. Bu toner tozları ve mürekkeplerin kalitesi çok düşüktür.

Ayrıca firmalara para vermek istemeyen kişiler evde kendileri toner dolu yapmaktadırlar. Fiyatın neden ucuzlandığı siyah baskı yapan kartuşun içine toz doldurma işleminde kullanılan toz maliyeti kalitesine göre 5 – 15 TL arasında değişmektedir. Kaliteli bir firmanın yalnızca toz konulduğunda 20 – 30 TL arsında fiyatlar değişmektedir. Teni bir tonerin 50 TL satıldığı düşünülürse, yenilenme yapan firmanın kazanç oranı düşük rağmen fiyatları müşteriye yüksek olarak yansır. Bu parayı ödediğinizde orijinal kalitede baskı almanızın yanı sıra baskı adet sayısı da çok olacaktır. Fakat bilmeleri gereken bir şey vardır. Toner tozu havada uzun süre kalan bir maddedir. Ve her nefes alımında akciğere doğrudan yapışmaktadır. Oki Toner tozu çok ciddi derecede kansorejen içeren bir kimyasaldır. Sağlığınızı düşünüyor iseniz oki toner dolumu adana firmamıza uygun ve kaliteli toner dolumu yaptırabilirsiniz.